Døre & vinduer​

Vi har mangeårig erfaring med montering og udskiftning af vinduer. I dag kan det ofte bedst betale sig at udskifte de gamle vinduer, og derfor foretager vi ikke mange vinduesrenoveringer. Men skulle du have brug for vores ekspertise på det område, står vi naturligvis klar til at udføre opgaven.

Vi kan også sørge for termorudeudskiftning.

Daglysrådgiver for Velux

I tømrervirksomheden går vi altid op i at følge med tiden og holde os opdateret inden for vores felt. Som daglysrådgiver kan vi rådgive om, hvor det vil være ideelt at placere nye vinduer i en bygning for at udnytte lyset bedst muligt.

Dog benytter vi også vinduer fra andre producenter end Velux i vores arbejde, og vi har blandt andet god erfaring med både STM- og KPK-vinduer, hvis kvalitet er i top.​

​Vores kunder

Vi servicerer både private samt erhvervskunder – primært i lokalområdet. Men vi står også gerne til rådighed for boligforeninger, boligselskaber eller skoler, der har behov for en fast samarbejdspartner, som står klar til at rykke ud.

Med vores team bestående af fire tømrere er vi forholdsvis fleksible, hvilket er vigtigt, hvis en rude eller en vinduesramme er gået i stykker.

Kontakt FH Byg Gelsted

Ring til os på tlf. 40 78 11 00 eller på 64 49 15 30, så tager vi en snak om opgaven, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud.

​Firmainformation

FH Byg Gelsted ApS

Kingstrupvej 140, 5591 Gelsted

CVR: 21119776​

Partnere​